Percheziţii la Poliţia Rutieră Brăila

Percheziţii la Poliţia Rutieră Brăila

Mai multe percheziţii au loc la această oră în Brăila, inclusiv la sediul Poliţiei Rutiere. Sunt vizați mai mulţi poliţişti ai acestui serviciu. Procurorii au informaţii că aceștia ar fi luat sau chiar ar fi cerut mită pentru a-i scăpa pe şoferi de amenzi.

În total, serviciul DGA desfășoară 16 percheziții, inclusiv la domiciliile unora dintre polițiștii suspectați de corupție. Este vorba despre opt agenți, care ar fi luat mită între 50 și 200-300 de lei.

Autoritățile au ridicat documente, procese-verbale și sume de bani în timpul perchezițiilor, la sfârșitul cărora suspecții vor fi aduși la audieri la Parchet.

Ancheta durează de câteva luni și a fost declanșată în urma unor sesizări din partea șoferilor nemulțumiți că polițiștii le-ar fi cerut şpagă. DGA a avut și ofițeri sub acoperire în cursul operațiunii. Ancheta în acest caz este derulată de Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi de Direcţia Generală Anticorupţie.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina