PERCHEZIȚII masive și mandate de reținere în mai multe județe

PERCHEZIȚII masive și mandate de reținere în mai multe județe

Poliţiştii efectuează 42 de percheziţii în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Prahova, Dâmboviţa, Braşov şi Maramureş şi pun în aplicare 38 de mandate de aducere într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani, informează un comunicat de presă al DGPMB.

Din datele şi probele administrate în cauză în perioada octombrie 2014 - mai 2015, rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii înregistrau în contabilitate facturi fiscale false, precum şi alte documente contabile care nu aveau la bază operaţiuni reale, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale.

Prejudiciul produs bugetului de stat este estimat la 9.300.000 de euro.

Potrivit sursei citate, sunt mobilizaţi 170 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, acţiunea beneficiind de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

Activităţile sunt desfăşurate cu sprijinul Inspectoratelor de Poliţie ale judeţelor Ilfov, Maramureş, Braşov şi Prahova.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

2 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…