Piedone ar putea candida pentru UNPR. Primarul sectorului 4: 'Urmăresc interesul național'

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, susține că nu se regăsește în ALDE, subliniind că ''pe eșicherul politic este nevoie de o stângă și o dreaptă care să lucreze împreună pentru interesul național și consolidarea statului de drept'' și că îl ''leagă o frumoasă prietenie de Gabriel Oprea''.

Într-o declarație acordată AGERPRES, el afirmă că locuitorii sectorului 4 nu vor fi dezamăgiți de anunțul pe care-l va face privitor la candidatura sa la viitoarele alegeri locale, le mulțumește acestora pentru încrederea acordată și spune că le va rămâne ''fidel în continuare''.

Întrebat dacă ar putea fi candidat UNPR, Piedone a precizat: ''Mă leagă o frumoasă prietenie de Gabriel Oprea. Acum spun că urmăresc interesul național. După venirea mea din concediu, însemnând data de 15 septembrie, voi anunța unde voi candida, pentru a se elimina speculațiile la adresa mea. Anunțul pe care îl voi face privitor la candidatura mea nu îi va dezamăgi pe locuitorii sectorului 4, cărora le mulțumesc pentru încrederea acordată și cărora le voi rămâne fidel în continuare'', a declarat, pentru AGERPRES, edilul.

"Înainte de fuziunea PC cu PLR am făcut un anunț alegând să demisionez din toate funcțiile deținute la vremea respectivă în PC, rămânând un simplu membru. După fuziune, am constatat cu stupoare că sunt prim-vicepreședinte al ALDE deși, după cum se știe deja, nu am fost de acord cu actul în sine și nici nu m-am prezentat la Congres. Nu mă regăsesc în ALDE. Cred că pe eșicherul politic este nevoie de o stângă și o dreaptă care să lucreze împreună pentru interesul național și consolidarea statului de drept. Cu atâtea războaie politice, România stă pe loc. Le urez mult succes colegilor mei care au ales sa continue în ALDE, asigurându-i de tot respectul meu, dar eu aleg România", a mai spus Piedone.

El a ținut să le mulțumească atât lui Daniel Constantin, pentru colaborarea pe care a avut-o cu acesta în Partidul Conservator, dar și președintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, pentru încrederea acordată. În context, Piedone a reamintit că a candidat la alegerile locale pe listele USL.

''Îi mulțumesc d-lui Daniel Constantin pentru întreaga colaborare pe care am avut-o în cadrul PC, însă eu am candidat din PC în cadrul USL, iar acum constat că prin această fuziune, nu mai există niciuna dintre cele două'', a adăugat primarul sectorului 4.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Între 2016 și 2019, Dragnea a primit cel puțin 10 milioane de euro, la sacoșă, de la un constructor

2 Cîțu a dat-o cu cracii-n sus pe Firea! Moldoveanca, isterică, anunță „cutremur politic”!

3 Monica Anisie își cere scuze după vizita din Ialomița: „Este regretabil că, pentru moment, nu am fost atentă l…

4 VICE / Securitatea națională, în pericol. Suspiciuni de acordare ilegală a cetățeniei române la Autoritatea Naț…

5 Mărturia terifiantă a fetei obligate să facă sex în trei cu primarul: „Nici nu vreau să îmi mai amintesc ce a …

recomandări

Te ia DNA: Constantin Jeican

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Scene uimitoare filmate prin procedeu time lapse creează impresia unei alte lumi