PNL anunță anularea marșului programat și recomandă membrilor să meargă la centrele pentru donare de sânge

PNL anunță anularea marșului programat și recomandă membrilor să meargă la centrele pentru donare de sânge

PNL anunță anularea marșului de protest anunțat a se desfășura sâmbătă, începând cu ora 11,00, în Capitală, își exprimă regretul pentru tragedia care a avut loc vineri seara în București și transmite condoleanțe familiilor îndoliate.

* ALERTĂ LIVE UPDATE Incendiu la clubul Colectiv din Capitală — Arafat: 27 de persoane au murit, 184 au fost transportate la spital, 146 au rămas internate (FOTO / VIDEO)

''Având în vedere tragedia petrecută în cursul serii de vineri, 30 octombrie 2015, în Capitală, organizarea marșului de protest anunțat a se desfășura începând cu ora 11,00 (de la Piața Victoriei/sediul Guvernului la sediul Ministerului Afacerilor Interne) a fost anulată''. (...) "Pentru a le fi alături celor răniți, Partidul Național Liberal se alătură campaniei pentru donare de sânge în Capitală și le recomandă tuturor membrilor și simpatizanților care ar fi luat parte la acest marș să se îndrepte către centrele pentru donare de sânge'', se arată într-un comunicat transmis sâmbătă AGERPRES de PNL.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria