Poliția Capitalei: Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală; prejudiciu estimat la un milion de lei

Poliția Capitalei: Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală; prejudiciu estimat la un milion de lei

Polițiști din Capitală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, efectuează, miercuri, în București și județele Ilfov și Giurgiu, 11 percheziții domiciliare și la sediul unor societăți comerciale, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, cu un prejudiciu estimat de un milion de lei, a anunțat DGPMB.

Vor fi puse în executare 11 mandate de aducere, persoanele vizate urmând să fie conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice sector 2.

"Din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiții au constituit un circuit financiar fictiv, evidențiind în actele contabile cheltuieli care nu au la bază operațiuni reale ori evidențierea unor operațiuni fictive, constând în achiziții de piese auto, precum și bunuri și servicii de consum. Prejudiciul estimat adus bugetului general consolidat al statului este de aproximativ 1.000.000 de lei", se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Oana Mizil, în spital după ce a fost bătută de Marian Vanghelie!

2 „O fată dezbrăcată şi sângerândă urla pe trotuar. Cel mai probabil îi dăduseră drogul violului“

3 Așa o fi? / Continuă tradiția turnătorilor de lux la DNA în PSD?

4 Citiți ce va fi în Grecia!

5 „Ciorba a devenit un fel de caviar” / Turiștii, revoltați de prețurile care au explodat în Mamaia