Polițiștii din Ilfov fac percheziții într-un dosar cu un prejudiciu estimat de 250.000 euro

Polițiștii din Ilfov fac percheziții într-un dosar cu un prejudiciu estimat de 250.000 euro

Polițiștii din Ilfov efectuează marți șase percheziții la două persoane, un bărbat de 33 de ani și și o femeie de 31 de ani, bănuite că ar fi prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ 250.000 de euro, prin evaziune fiscală în domeniul comercializării de obiecte sanitare, informează un comunicat de presă al IPJ Ilfov.

Perchezițiile au loc în municipiul București și în județul Ilfov, la domiciliul persoanelor vizate, precum și la sediile și punctele de lucru ale societăților administrate de acestea.

Conform sursei citate, din cercetări a reieșit că reprezentanții unei firme, cu obiect de activitate comercializarea de obiecte sanitare, ar fi creat un circuit evazionist cu scopul eludării plății taxelor către bugetul de stat.

În fapt, aceștia ar fi înregistrat în contabilitate, în perioada aprilie 2011 — decembrie 2014, achiziții fictive de produse de la 14 societăți comerciale, cauzând un prejudiciu de aproximativ 250.000 de euro.

Dosarul penal este instrumentat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Percheziții la clanul interlop Duduianu

2 Pușcărie scrie pe ea! / Un mail trimis de Buzăianu instanței o îngroapă definitiv pe japița lui Băsescu!

3 „Dragă Marian, ai 3 ani de școală” / Replica medicului Vasi Rădulescu după ce a fost atacat de Godină

4 O dare în gât profi...

5 ULTIMA ORĂ Rusia a început să-și evacueze ambasada de la Kiev și personalul diplomatic din alte orașe ale Ucra…