Polițiștii din Vrancea au recuperat aproape 80.000 de euro sustrași dintr-o locuință

Polițiștii din Vrancea au recuperat aproape 80.000 de euro sustrași dintr-o locuință

Polițiștii din Vrancea au recuperat 78.550 de euro în urma unei percheziții și l-au reținut pe bărbatul bănuit de furtul dintr-o locuință, informează un comunicat al IGPR remis, sâmbătă, AGERPRES. Vineri, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au efectuat o percheziție la locuința unui bărbat de 41 de ani din localitatea Maxineni, județul Brăila, în urma căreia au descoperit 74.300 de euro îngropați în saci de plastic și 4.250 de euro în autoturismul celui bănuit de furt.

Potrivit cercetărilor, în perioada 29 septembrie-16 octombrie 2015, cel în cauză ar fi sustras 100.000 de euro din locuința unui bărbat, din localitatea Golești. Banii au fost ridicați în vederea continuării cercetărilor și urmează să fie predați persoanei vătămate. Bărbatul de 41 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Trupele ucrainene au spart prima linie de apărare a rușilor, care se retrag prin propriile câmpuri minate

2 VIDEO Asta chiar trebuie văzută...

3 Mister total / Unde a „dispărut” USS Gerald R. Ford, cel mai mare portavion militar din lume?

4 Cum te afectează fizic și psihic lipsa sexului / Semne care îți arată că trebuie să faci sex mai des

5 Orașul subteran misterios în care pot locui 20.000 de oameni. Magnifica așezare, descoperită de un bărbat care își renova casa