Poliţistul de circulaţie lovit în Capitală a fost victima unui procuror CSM

Poliţistul de circulaţie lovit în Capitală a fost victima unui procuror CSM

UPDATE Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, şoferul care l-a lovit pe agentul de circulaţie este procurorul Gheorghe Stan, inspector şef adjunct la Inspecţia Judiciară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Miercuri dimineaţă, un poliţist care dirija circulaţia în zona Naţiunile Unite din Capitală a fost accidentat. El a fost transportat la Spitalul Universitar.

„Nu este nimic grav. pacientul încă se află la urgenţe pentru că i se fac investigaţii amănunţite. Însă, cu siguranţă nu va fi nevoie să îl ţinem aici peste noapte”, a declarat doctorul Leonard Grecescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău, a declarat că accidentul a avut loc astăzi în jurul orei 10.00 când şoferul unui autoturism Audi, înmatriculat în Bacău, care venea dinspre zona Izvo a intrat în intersecţie şi a încercat să facă stânga, moment în care l-a lovit pe agentul care dirija traficul.

Poliţistul a suferit răni la ambele picioare şi s-a lovit uşor la cap. El a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Universitar de Urgenţă.

Şoferul nu consumase alcool şi a fost dus pentru audieri la sediul Brigăzii Rutiere. Acesta le-a spus anchetatorilor că nu l-a observat pe agentul de poliţie.

Pe numele şoferului, care are în jur de 35 de ani, a fost deschis un dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...