Pompierii români, campioni în America: 41 de medalii, la cea mai mare competiție sportivă destinată pompierilor și polițiștilor

Pompierii români au obținut 41 de medalii, dintre care 13 de aur, 19 de argint și 9 de bronz, la cea mai mare competiție sportivă bianuală destinată pompierilor și polițiștilor din lume, desfășurată la Fairfax, Statele Unite ale Americii, între 26 iunie și 5 iulie.

"Competiția a reunit peste 10.000 de sportivi din 63 de țări, printre ei regăsindu-se și 15 reprezentanți ai pompierilor români, membri ai Asociației Sportive a Pompierilor din România", informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), remis marți AGERPRES.

Pompierii români au cucerit medalii la atletism, înot, tir cu arcul, canotaj, lupte greco-romane, lupte libere, taekwondo, judo, aruncarea ciocanului, tenis de masă și de câmp.

Printre cei care au obținut rezultate foarte bune se numără Daniela Soare (ISU Timiș), care a obținut șapte medalii la atletism, dintre care trei medalii de aur și patru medalii de argint, și Lavinia Brebu (ISU Mehedinți), care a obținut șase medalii la înot, respectiv două medalii de aur, două medalii de argint și două de bronz.

"Rezultatele obținute de colegii noștri demonstrează încă o dată că latura sportivă completează suita calităților pe care aceștia le dețin: curaj, devotament și onoare", se arată în comunicatul IGSU. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Surse din Poliție: Șefii se tem că au fost înregistrați de clan în biserică / Percheziții cu cântec

2 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

3 Legist INML București / „Am participat la peste 15.000 de autopsii, însă cei decedați din cauza COVID arată alt…

4 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei

5 Prima bombă de campanie! Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinț…