Ponta: Am aflat de la Parchet că Ilie Sârbu nu e cercetat penal, de la presă că e. Pe cine să cred?

Ponta: Am aflat de la Parchet că Ilie Sârbu nu e cercetat penal, de la presă că e. Pe cine să cred?

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la Târgu Jiu, răspunzând unei întrebări, că a aflat de la Parchet că senatorul PSD Ilie Sârbu nu este urmărit penal, iar de la presă că este, el întrebându-se, retoric, pe cine să creadă.

"Am aflat de la presă că ( Ilie Sârbu - n.r.) e urmărit penal, de la Parchet că nu este urmărit penal. Mă întreb pe cine să cred. Parchetul, care zice că nu e, sau presa, care zice că e”, a spus Ponta.

Direcţia Naţională a Anticorupţie (DNA) a informat, miercuri seară, printr-un comunicat, că senatorul Ilie Sârbu, deputaţii Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam şi directorul general Romsilva, Adam Crăciunescu, sunt urmăriţi penal în dosarul retrocedărilor .

Ilie Sârbu este cercetat pentru folosire a influenţei de către o persoană care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite şi sprijinirea unui grup infracţional organizat, precizează DNA.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

2 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 VIDEO ​George Simion, săltat de mascați, la 3 dimineața din Piața Victoriei, după un scandal de aproape o oră / Liderul AUR ar fi condus cu permisul s…