Ponta: Cred că nimeni nu e de neînlocuit, în frunte cu mine

Premierul Victor Ponta a afirmat marți că, în ceea ce îi privește pe miniștrii Cabinetului, "nimeni nu e de neînlocuit", în frunte cu el. "Cred în posibilitatea că nimeni nu e de neînlocuit, în frunte cu mine, dar, mai departe, faci schimbări atunci când ai o soluție mai bună, nimic altceva. Ceea ce contează e performanța actului de guvernare", a spus Ponta, într-o intervenție telefonică la Antena 3, întrebat dacă el crede în posibilitatea unei remanieri guvernamentale până la sfârșitul anului acesta.

În privința miniștrilor care ar putea fi schimbați, premierul a spus că prioritară este aprobarea bugetului pe 2016.

"Haideți să ne facem treaba, să aprobăm bugetul și oricând e cazul să avem o soluție mai bună o să vă anunțăm", a explicat el, precizând totodată că deciziile de schimbare a unui ministru se iau prin "consultare permanentă și evaluare permanentă" cu președintele PSD, Liviu Dragnea.

Victor Ponta a comentat totodată și varianta potrivit căreia și-ar putea pierde sprijinul politic și ar fi înlocuit cu Vasile Dâncu.

"Ăsta e rolul presei, să discute, să analizeze scenarii. (...) Deocamdată îmi fac treaba de prim-ministru, Guvernul la fel și de principiu o să ne-o facem până la sfârșitul mandatului, în 2016. Alte lucruri, despre partea strict politică, am vorbit la Congres", a afirmat prim-ministrul. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

2 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

3 EXCLUSIV Traian Băsescu NU va candida la Primăria Capitalei!

4 Cum arăta geanta cu 3,8 milioane de dolari cash cu mita primită de Elena Udrea în sediul PDL / Afară, lumea prot…

5 Pro România, partidul CIE / SIE: Predoiu-general, Ponta-copil de trupă, Anghelache-aport valutar