Ponta şi Antena3 promovează suspendarea preşedintelui şi în Ucraina miroase a război/Consulul onorific lituanian din Lugansk, răpit și asasinat de rebelii proruşi/Toate cele 280 de camioane ale aşa-zisului convoi umanitar rus se îndreaptă spre Lugansk

Ponta şi Antena3 promovează suspendarea preşedintelui şi în Ucraina miroase a război/Consulul onorific lituanian din Lugansk, răpit și asasinat de rebelii proruşi/Toate cele 280 de camioane ale aşa-zisului convoi umanitar rus se îndreaptă spre Lugansk

În timp ce cretinii de la Antena3, în frunte cu noul lor proprietar, Victor Ponta, fac reclamă la suspendarea preşedintelui, la doi paşi de nui, în Ucraina, lucrurile au luat-o, din nou, razna. 

Un consul onorific lituanian din oraşul ucrainean Lugansk a fost răpit şi asasinat de insurgenţi proruşi, acuză Guvernul Lituaniei. Cu profundă durere am aflat despre moartea consului onorific al Lituaniei în Lugansk, domnul Mykola Zelenec, răpit și ucis cu brutalitate de către teroriști”, a scris Linas Linkevicius, ministrul de Externe lituanian, pe contul său de Twitter.Linas Linkevicius se află la Kiev, unde s-a întâlnit cu președintele ucrainean Petro Poroșenko. Intre timp,  informatia a fost confirmata de catre Guvernul lituanian.

Situație critică în Ucraina. Toate cele 280 de camioane ruse au intrat în Ucraina. Doar 34 au fost verificate. Toate camioanele ar fi încărcate cu ajutoare, spun rușii. Scenariile, însă, sunt printre cele mai sumbre. 

 
Toate cele 280 de camioane ale convoiului umanitar rus se îndreaptă spre Lugansk, informează Unian.ua, care citează postul de televiziune Rossia 24.

Din cele 280 de camioane doar 34 au fost verificate de către vameșii și grănicerii ucraineni. Celelalte au trecut granița ruso-ucraineană și în prezent se îndreaptă spre Lugansk, fără a fi verificate.

Primele camioane din convoiul umanitar rus au ajuns în orașul Lugansk, din estul Ucrainei, unul din principalele bastioane ale separatiștilor. 

Președintele ucrainean Petro Poroșenko a declarat că intrarea convoiului umanitar rus pe teritoriul Ucrainei reprezintă o încălcare a dreptului internațional și a cerut Moscovei să reintre în legalitate.

Pe de altă parte, NATO a observat o dislocare alarmantă de forțe terestre și aeriene ale armatei ruse în apropierea frontierei cu Ucraina, a declarat vineri secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen. 

 
 Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Florin Călinescu l-a chemat pe Ciolacu și a dat chix cu prima emisiune

2 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

3 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

4 Așa o fi?

5 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!