Prahova: Deputatul Mircea Roșca a ajuns la sediul DNA Ploiești

Prahova: Deputatul Mircea Roșca a ajuns la sediul DNA Ploiești

Deputatul Mircea Roșca a ajuns miercuri seară la sediul DNA Ploiești însoțit de avocatul său.

Roșca a declarat la intrarea în sediul DNA că are încredere în această procedură și că ''mâine se va judeca și se va face dreptate''.

''Cred în procedură, de aceea am cerut ridicarea imunității. E o procedură corectă, nu e nimic nou, mâine se va judeca și se va face dreptate'', a spus Mircea Roșca.

Procurorii anticorupție au efectuat miercuri percheziții la locuința din Comarnic a lui Roșca după ce Camera Deputaților a aprobat marți cererea ministrului Justiției privind percheziția domiciliară, reținerea și arestarea preventivă a deputatului liberal.

Mircea Roșca este cercetat pentru trafic de influență într-un dosar în care mai sunt cercetați sub control judiciar și vărul acestuia Adrian Rotilă, dar și președintele PNL Azuga Gabriel Popescu, acuzați de cumpărare de influență și dare de mită.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...