Prahova: Percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din locuințe și firme

Prahova: Percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din locuințe și firme

Polițiștii prahoveni efectuează, marți dimineață, mai multe percheziții la persoane bănuite de furturi din locuințe și sedii de firme, cinci persoane vizate în cauză urmând a fi duse la audieri.

Conform unui comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Prahova, în acest dosar sunt în derulare nouă percheziții domiciliare care au loc pe raza comunei Valea Călugărească și la care participă atât polițiști ai secției rurale de Poliție, cât și lucrători din cadrul Poliției Municipiului Ploiești.

Perchezițiile vizează descoperirea și recuperarea bunurilor provenite din furturi din locuințe și din societăți comerciale.

Totodată, anchetatorii vor pune în executare cinci mandate de aducere, cei în cauză urmând a fi conduși la sediul Poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

La activități participă polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al IJP Prahova, precum și jandarmi.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale