Prahova: Razie și percheziții la persoane bănuite de delicte silvice

Prahova: Razie și percheziții la persoane bănuite de delicte silvice

Polițiștii prahoveni desfășoară, joi dimineața, o razie și efectuează trei percheziții în comuna Dumbrăvești la persoane bănuite că ar comite delicte silvice, dar și infracțiuni de furt din locuințe și societăți comerciale.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, din cercetările efectuate în cauză s-a stabilit că persoanele bănuite ar tăia fără drept și ar sustrage arbori din păduri proprietate a statului sau private, lemnul fiind comercializat în mod ilicit.

De asemenea, indivizii respectivi ar fi sustras mai multe bunuri din locuințe de pe raza comunei, dar și de la puncte de lucru ale unor agenți economici.

La sediul Poliției vor fi conduse persoanele vizate, anchetatorii urmând să dispună luarea măsurilor legale ce se impun.

Acțiunile de la Dumbrăvești sunt desfășurate cu sprijinul jandarmilor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani