Predoiu: Resping categoric insinuările calomnioase și solicitarea obraznică a PSD - Victor Ponta

Predoiu: Resping categoric insinuările calomnioase și solicitarea obraznică a PSD - Victor Ponta

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu respinge categoric "insinuările calomnioase" și "solicitarea obraznică" a PSD de a-și da demisia din funcțiile de partid și adaugă că, în cazul în care va fi declarat suspect într-un dosar de corupție, va pleca din viața publică, iar în caz contrar îi cere lui Victor Ponta să facă acest gest. * PSD: Predoiu să își asume participarea într-o campanie finanțată din corupție și să demisioneze

"Am luat la cunoștință insinuările calomnioase și solicitarea obraznică a PSD — Victor Ponta. Le resping categoric. Nu am săvârșit vreodată vreo faptă de corupție și nici nu am avut cunoștință de vreuna", a scris prim-vicepreședintele PNL, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Predoiu îi propune președintelui PSD "o provocare bărbătească". "Îl chem și eu pe Victor Ponta la o provocare bărbătească, pentru că nu a răspuns niciodată pentru campaniile sale mizerabile (găini moarte și atacuri mincinoase). Să nu mai procedăm ca în cazurile Șova și Vosganian! Pe scurt, Victore, dacă eu sunt declarat suspect, subliniez suspect, într-un dosar de corupție, plec pe loc din viața publică, chiar înainte de decizia unei instanțe. Dacă nu, să îți asumi faptul că românii s-au săturat de calomnii și de mizerii și să pleci tu din viața publică printr-un gest de onoare!", a mai scris prim-vicepreședintele PNL.

PSD a cerut, vineri, demisia lui Cătălin Predoiu din funcțiile politice deținute în PNL, în urma dezvăluirilor referitoare la susținerea campaniei sale electorale.

"Cătălin Predoiu trebuie să își asume participarea într-o campanie finanțată din corupție. Astăzi, fostul parlamentar PNL și consilier prezidențial, George Scutaru, a intrat în atenția procurorilor anticorupție pentru modul în care a finanțat campania din Buzău, în anul 2008. Conform procurorilor DNA, există suspiciuni că respectiva campanie electorală a fost finanțată din mită. PSD reamintește că unul dintre candidații PNL la Buzău, în 2008, a fost nimeni altul decât Cătălin Predoiu, cel care deține astăzi funcția de prim-vicepreședinte al PNL. PSD solicită acestuia demisia din funcția politică deținută și asumarea participării la o campanie electorală finanțată din corupție. De asemenea, PSD îi solicită acestuia să răspundă pentru folosirea acestor bani pentru campania sa electorală", se arată într-un comunicat remis vineri de PSD. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria