Prefectul Capitalei, întrebat despre o demisie din funcție a primarului Chiliman: Nu am luat la cunoștință de așa ceva

Prefectul Capitalei, întrebat despre o demisie din funcție a primarului Chiliman: Nu am luat la cunoștință de așa ceva

Prefectul Capitalei, Paul Nicolae Petrovan, a declarat vineri că nu a luat la cunoștință de o demisie din funcție a edilului sectorului 1, Andrei Chiliman. "Demisia este un act unilateral de voință, nu are nicio legătură cu instituția (...) Eu nu am o comunicare decât instituțională, nu am luat la cunoștință de așa ceva, până în acest moment", a răspuns Petrovan, întrebat de jurnaliști dacă a luat la cunoștință de vreo demisie din funcție a primarului Chiliman.

În altă ordine de idei, prefectul Capitalei a precizat că decizia suspendării se ia in condițiile în care se dispune măsura arestării preventive.

"Prefectul, doar în măsura în care instanța încunoștiințează Instituția Prefectului, constată ca fiind întrunite de drept condițiile suspendării", a menționat Petrovan, cu prilejul participării, vineri, la prezentarea unor autospeciale pentru lucru cu apă și spumă achiziționate prin proiectul "Dezvoltarea și dotarea serviciilor specializate pentru intervenții în situații de urgență în regiunea București-Ilfov".

Primarul sectorului 1 a fost reținut, joi seara, pentru constituire de grup infracțional organizat și complicitate la trafic de influență în formă continuată.

Andrei Chiliman urmează a fi prezentat vineri Înaltei Curți de Casație și Justiție, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

2 O femeie l-a surprins pe soț în timp ce „servea un oral” de la o minoră / Ce a urmat s-a transformat în coșmar

3 Așa o fi?

4 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

5 VIDEO De văzut!