Președintele Băsescu a transmis un mesaj de condoleanțe în urma tragediei aviatice din județul Sibiu

Președintele Băsescu a transmis un mesaj de condoleanțe în urma tragediei aviatice din județul Sibiu

Președintele Traian Băsescu a transmis vineri un mesaj de condoleanțe în urma prăbușirii unui elicopter cu mai mulți militari la bord în județul Sibiu.

'Doresc să-mi exprim regretul pentru tragicul accident petrecut astăzi în județul Sibiu în urma căruia și-au pierdut viața 8 militari și 2 au fost răniți. Este un moment trist pentru Armata României, pentru poporul român și pentru mine personal. Transmit sincere condoleanțe familiilor îndoliate și tuturor celor care le-au fost aproape! Totodată, le doresc însănătoșire militarilor răniți și îmi exprim solidaritatea cu familiile acestora!', transmite Băsescu în mesaj, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Opt militari și-au pierdut viața și alți doi au fost răniți în urma prăbușirii elicopterului militar IAR-330 PUMA, vineri, pe raza localității sibiene Mălâncrav, a anunțat MApN.

Potrivit Ministerului Apărării, accidentul s-a produs la ora 10,40 iar elicopterul se afla în misiune, urmând să participe la un exercițiu în Poligonul Cincu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...