Preşedintele CJ Hunedoara, Mircea Moloţ, dus cu mascaţi la DNA/VIDEO

Preşedintele CJ Hunedoara, Mircea Moloţ, dus cu mascaţi la DNA/VIDEO

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara Mircea Molot (PNL), va fi audiat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie Alba, in dosarul in care este suspectat de abuz in serviciu, trafic si cumparare de influenta, dupa ce in urma cu o luna au fost facute perchezitii la CJ si la locuinta acestuia, atunci fiind ridicate documente, informeaza Mediafax.

Procurorii DNA il suspecteaza pe Molot de infractiuni de coruptie. El e acuzat de procurori de mai multe abuzuri in serviciu, precum favorizarea unei companii la o licitatie publica in schimbul subcontractarii unor lucrari catre firma ginerelui sau.

Amintim ca procurorii anticoruptie au efectuat la inceputul lunii noiembrie 18 perchezitii domiciliare in mai multe locuri din judetul Hunedoara, printre care sediul unei institutii publice si sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, arata un comunicat al institutiei. Perchezitii au avut loc si acasa la presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Ioan Molot.

Anchetatorii au suspiciuni de savarsire, in perioada 2011-2014, a unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie.

Potrivit Digi24, perchezitiile au avut loc la sediul Consiliului Judetean Hunedoara, intr-un dosar in care anchetatorii suspecteza fapte de coruptie in legatura cu atribuire unor contracte din bani publici.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...