Președintele Iohannis a participat la deschiderea Summitului ONU

Președintele Iohannis a participat la deschiderea Summitului ONU

Trimisul special al AGERPRES, Florentina Peia, transmite: Președintele Klaus Iohannis a participat vineri la deschiderea Summitului ONU privind adoptarea Agendei de dezvoltare post-2015. În cadrul acestei reuniuni, Papa Francisc a susținut un discurs.

Șeful statului român a fost însoțit, la deschiderea summitului, de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, de consilierii prezidențiali Dan Mihalache, Andrei Muraru, Lazăr Comănescu, și de reprezentantul permanent al României la ONU, Ion Jinga.

Președintele Klaus Iohannis efectuează, începând de joi, o vizită oficială în Statele Unite ale Americii.

În prima zi a vizitei sale în SUA, Iohannis s-a întâlnit cu reprezentanți ai sectorului financiar american, ai unor bănci și fonduri de investiții, cu investitori instituționali prezenți și viitori pe piața de capital din România, precum și cu numeroși oameni de afaceri interesați de potențialul investițional oferit de economia României. Printre aceștia s-au numărat reprezentanți ai Morgan Stanley, Eliot, Eaton Vance Management, The Carlyle Group, JP Morgan, Prince Street Capital Management, Franklin Templeton.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

3 Hopa! Soldații ruși și-au creat pe Telegram o „scorbură” pe care Kremlinul nu o poate controla

4 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

5 Așa o fi?