Președintele Tribunalului Olt, suspendat din funcție de CSM, după arestarea preventivă

Președintele Tribunalului Olt, suspendat din funcție de CSM, după arestarea preventivă

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a decis miercuri suspendarea din funcția de judecător și de președinte al Tribunalului Olt a magistratului Eugenia Carmen Marinescu, în urma luării față de aceasta a măsurii arestării preventive.

"În ședința din data de 25 martie 2015, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât suspendarea din funcția de judecător și de președinte al Tribunalului Olt a doamnei Eugenia Carmen Marinescu, ca urmare a luării față de aceasta a măsurii arestării preventive", informează un comunicat al CSM transmis AGERPRES.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Craiova au dispus, luni, reținerea pentru 24 de ore, a inculpatei Eugenia Carmen Marinescu, magistrat judecător, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de luare de mită, trafic de influență și fals în declarații în formă continuată (două acte materiale). Ulterior, magistrații au decis arestarea preventivă a acesteia. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”