Prima proprietate a lui Dan Voiculescu scoasă la vânzare de Fisc: apartament de 4 camere pe șos. Kiseleff

Prima proprietate a lui Dan Voiculescu scoasă la vânzare de Fisc: apartament de 4 camere pe șos. Kiseleff

ANAF scoate la vanzare prima proprietate detinuta de Dan Voiculescu: un apartament de patru camere in suprafata utila de 206,5 mp situat pe Soseaua Kiseleff, la un pret de pornire de 1.410.000 lei (circa 320.000 euro).

Potrivit unui anunt postat pe site-ul ANAF, se va organiza o licitatie publica in data de 28 mai, ora 12,00, in str. Dimitrie Gerota nr. 13 pentru vanzarea acestui apartament.

Taxa pentru participarea la licitatie este de 10%. Lista documentelor necesare pentru inscrierea la licitatie poate fi consultata aici.

Prin sentinta de condamnare a lui Dan Voiculescu la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, judecatorii au dispus instituirea unor masuri asiguratorii asupra bunurilor si a sumelor de bani apartinand acestuia.

Printre acestea figureaza si acest apartament situat in Bucuresti, strada Soseaua Dimitrievici Pavel Kiseleff, nr 22, et. 2, ap 6, sector 1, cu o valoare estimata de 250.000 EUR.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”