Primar PSD și fost viceprimar, ridicați de mascați și duși la DNA

Primar PSD și fost viceprimar, ridicați de mascați și duși la DNA

În urma perchezitiilor demarate dimineata de Directia Nationala Anticoruptie (DNA) Iasi, viceprimarul Florin Tepusa si primarul PSD Constantin Cernescu din Harlau au fost ridicati de procurorii DNA.

Viceprimarul Florin Tepusa si-a dat demisia din functie de pe data de 13 ianuarie. 

Edilul Constantin Cernescu a declarat că este vorba despre un denunt, insa acesta nu a dorit sa ofere mai multe detalii. De la locuinta primarului, anchetatorii au ridicat mai multe documente.

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Serviciul Teritorial Iasi, efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in anul 2015. In cursul zilei de 21 ianuarie 2016, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 19 locatii situate in judetele Iasi si Botosani, din care trei sunt sediile unor institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice. In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii (SRI) si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei. Procurorii au descins si la Primaria si Ocolul Silvic din Harlau.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 Banii City Insurance s-au dus în buzunarele cumnatului lui Adrian Năstase?

3 Un șobolan al Securității care a supraviețuit „democrației”

4 Dragnea va anunța duminică formarea unui nou partid

5 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”