Primăria sectorului 1 revine în sediul din Banu Manta

Primăria sectorului 1 revine în sediul din Banu Manta

Întreaga activitate a Primăriei sectorului 1 se va desfășura, începând din 27 aprilie, la sediul din bulevardul Banu Manta, potrivit unui comunicat al autorității locale. De luni până vinerea viitoare, serviciile de relații cu publicul și altele din subordinea Primăriei — Serviciul Urbanism, Serviciul Reabilitare Termică, Serviciul Fond Imobiliar, Serviciul Publicitate etc — vor funcționa în paralel atât în sediul din șoseaua București-Ploiești, cât și în cel din bd. Banu Manta.

De asemenea, de luni până vinerea viitoare, casieria Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale din incinta Primăriei sectorului 1 va funcționa atât la adresa din șoseaua București-Ploiești, cât și la sediul din Banu Manta, după următorul program: luni, marți, miercuri și vineri între orele 8,30 — 16,30 și joi în intervalul 8,30 — 18,30.

Primarul sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, declara pe 2 octombrie 2014 că lucrările la sediul din bd. Banu Manta au costat peste 20 de milioane de lei.

"Toate utilitățile din interior au trebuit să fie demontate. (...) Lucrările au început în 2007, au fost întrerupte în 2011, nejustificat, după părerea mea, de Ministerul Dezvoltării, ce a avut această lucrare în coordonare și refuncționalizarea a trebuit să o preluăm noi pe bugetul nostru, însă, cum a fost contestată licitația, doi ani a trebuit să așteptăm o soluție", spunea la acea vreme edilul sectorului 1. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Guvernul elimină haosul liberalizării pieței energiei / Consumatorii vor putea primi reduceri de preț…

2 Ioan Stoica, patronul Caritas, a fost evacuat în plină iarnă și doarme sub cerul liber. Ajuns la 76 de ani, tr…

3 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

4 15 medici şi asistente, condamnaţi după ce au eliberat 1.000 de adeverinţe false / Patroana clinicii, 8 ani şi 4…

5 Ăsta pute a Secu de îți mută nasul / Cine este Gheorghe Dimitrescu, personajul urmărit penal alături de Dragnea