Primăria sectorului 1 revine în sediul din Banu Manta

Întreaga activitate a Primăriei sectorului 1 se va desfășura, începând din 27 aprilie, la sediul din bulevardul Banu Manta, potrivit unui comunicat al autorității locale. De luni până vinerea viitoare, serviciile de relații cu publicul și altele din subordinea Primăriei — Serviciul Urbanism, Serviciul Reabilitare Termică, Serviciul Fond Imobiliar, Serviciul Publicitate etc — vor funcționa în paralel atât în sediul din șoseaua București-Ploiești, cât și în cel din bd. Banu Manta.

De asemenea, de luni până vinerea viitoare, casieria Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale din incinta Primăriei sectorului 1 va funcționa atât la adresa din șoseaua București-Ploiești, cât și la sediul din Banu Manta, după următorul program: luni, marți, miercuri și vineri între orele 8,30 — 16,30 și joi în intervalul 8,30 — 18,30.

Primarul sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, declara pe 2 octombrie 2014 că lucrările la sediul din bd. Banu Manta au costat peste 20 de milioane de lei.

"Toate utilitățile din interior au trebuit să fie demontate. (...) Lucrările au început în 2007, au fost întrerupte în 2011, nejustificat, după părerea mea, de Ministerul Dezvoltării, ce a avut această lucrare în coordonare și refuncționalizarea a trebuit să o preluăm noi pe bugetul nostru, însă, cum a fost contestată licitația, doi ani a trebuit să așteptăm o soluție", spunea la acea vreme edilul sectorului 1. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Vela, imbecilule, dă-ți demisia! Îi obligi pe români să stea în casă și le dai amenzi, dar nu vezi ce se întâm…

2 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

3 VIDEO Studiu prezentat de un cunoscut virusolog german: „Nu există virus „viu” pe suprafețe. Nu vă puteți infe…

4 Orban i-a cerut lui Nelu Tătaru să o demită pe Sorina Pintea de la șefia Spitalului Județean Baia Mare

5 VIDEO Studiu / Priviți cum se răspândește virusul COVID de la un simplu tușit ori strănut. Particulele de aeros…

recomandări

Te ia DNA: Huja Gheorghe

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când pui un GoPro pe placa de surfing