Primăria sectorului 1 revine în sediul din Banu Manta

Primăria sectorului 1 revine în sediul din Banu Manta

Întreaga activitate a Primăriei sectorului 1 se va desfășura, începând din 27 aprilie, la sediul din bulevardul Banu Manta, potrivit unui comunicat al autorității locale. De luni până vinerea viitoare, serviciile de relații cu publicul și altele din subordinea Primăriei — Serviciul Urbanism, Serviciul Reabilitare Termică, Serviciul Fond Imobiliar, Serviciul Publicitate etc — vor funcționa în paralel atât în sediul din șoseaua București-Ploiești, cât și în cel din bd. Banu Manta.

De asemenea, de luni până vinerea viitoare, casieria Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale din incinta Primăriei sectorului 1 va funcționa atât la adresa din șoseaua București-Ploiești, cât și la sediul din Banu Manta, după următorul program: luni, marți, miercuri și vineri între orele 8,30 — 16,30 și joi în intervalul 8,30 — 18,30.

Primarul sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, declara pe 2 octombrie 2014 că lucrările la sediul din bd. Banu Manta au costat peste 20 de milioane de lei.

"Toate utilitățile din interior au trebuit să fie demontate. (...) Lucrările au început în 2007, au fost întrerupte în 2011, nejustificat, după părerea mea, de Ministerul Dezvoltării, ce a avut această lucrare în coordonare și refuncționalizarea a trebuit să o preluăm noi pe bugetul nostru, însă, cum a fost contestată licitația, doi ani a trebuit să așteptăm o soluție", spunea la acea vreme edilul sectorului 1. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vor să facă și la CCR ce-au făcut la TVR? / Liviu Avram ridică preșul de pe un rahat vârât sub el de actuala Put…

2 Fosta primăriță din Goteborg, al doilea cel mai mare oraș al Suediei, e acum șofer pe mașina de gunoi

3 „Femeia fantastică”, actrița israeliană Gal Gadot, fost soldat, provoacă scandal

4 Așa o fi?

5 CULISE / Cine conduce Departamentul de Lupta Antifraudă, instituția care a sesizat DNA în dosarul care l-ar viza…