Primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan Pinalti, adus cu mandat la DNA

Primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan Pinalti, adus cu mandat la DNA


Primarul din Piatra Neamt Gheorghe Stefan Pinalti a fost adus cu mandat la DNA pentru audieri. Numele edilului din Piatra Neamt apare in declaratia unuia dintre martorii din dosarul licentelor Microsoft, care le-a spus anchetatorilor ca omul de afaceri Dorin Cocos si primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, au primit "opt-noua" milioane de euro, respectiv "circa trei milioane de euro", pe durata derularii contractelor.

Amintim ca si Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, a fost adus luni dimineata cu mandat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, transmite Digi24. Omul de afaceri este suspectat de fapte de coruptie in dosarul Microsoft. Acum mai putin de doua saptamani procurorii au facut perchezitii de amploare la firmele si locuinta acestuia, iar el nu a fost gasit. Ulterior Cocos a spus ca este plecat in Dubai si ca va reveni in tara.

Luni a mai fost adus la sediul Directiei Anticoruptie si omul de afaceri Nicolae Dumitru Niro (cunoscut ca patron al complexului comercial Dragonul Rosu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA