Primarul Iașiului, în concediu de o zi după audierile la DNA de săptămâna trecută

Primarul Iașiului, în concediu de o zi după audierile la DNA de săptămâna trecută

Primarul Iașiului, Gheorghe Nichita nu s-a prezentat luni la serviciu, el fiind în concediu de o zi, după cum au declarat pentru AGERPRES reprezentanții municipalității. "Astăzi, primarul Iașiului, Gheorghe Nichita, este în concediul pentru o zi. El nu are interdicția de a lucra. Și-a luat o zi de concediu. Atribuțiile primarului au fost preluate de viceprimarul Mihai Chirică", a declarat pentru AGERPRES Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei Iași.

Conform acestuia, Adina Samson, șefa serviciului Managementul Calității, Eugen Chișcă, șeful Serviciului Administrativ, și Dumitru Tomorug, șeful Direcției Tehnice de Investiții, au revenit luni dimineața la lucru. Ei au fost duși joi seara la audieri la DNA, în urma perchezițiilor efectuate la sediul Primăriei Iași.

Cei trei au fost conduși la audieri după ce și primarul Gheorghe Nichita a fost dus la DNA București. Sâmbătă dimineața el a revenit la locuința sa din Iași.

În prezent, primarul Gheorghe Nichita este cercetat sub control judiciar .

Procurori ai Direcției Naționale Anticorupție au efectuat joi, 30 aprilie, percheziții în 21 de locații situate în județul Iași, dintre care trei sunt sediile unor instituții publice, într-un dosar ce vizează fapte de corupție comise de la începutul anului până în prezent, în care ar fi fost implicat și ajutorul șefului Poliției Locale, Liviu Hliboliceanu . AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 „Da, am făcut-o la ei în cabină!” / Dezvăluirea intimă a unei stewardese. Ce le arăta piloților în timpul zborului

3 VIDEO Ați văzut faza asta cu „cerbera” fraților Tate?

4 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?

5 Citiți și voi ce se scrie în presa turcă despre războiul din Ucraina...