Prinţul Paul şi prinţesa Lia vizaţi în dosarul retrocedărilor ilegale.

Prinţul Paul şi prinţesa Lia vizaţi în dosarul retrocedărilor ilegale.

Printul Paul Philippe si sotia sa, Lia Georgia, sunt vizati in dosarul retrocedarilor ilegale instrumentat de procurorii DNA, acestia fiind implicati in reconstituirea dreptului de proprietate asupra unui teren forestier apartinand Casei Regale, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.

Sursele citate precizeaza ca cei doi vor fi chemati la DNA Brasov, dupa ce miercuri dimineata au fost facute perchezitii la domiciliul din Bucuresti.

Din probe a rezultat, sustin sursele citate, ca Paul Philippe si Lia Georgia, cu sprijinul juristei acestora, Ciocoiu Alina Carmen, pretinzand ca sunt mostenitorii bunurilor detinute de Casa Regala a Romaniei, au cumparat influenta de la Iacob Sorin Ion, care le-a promis ca va interveni, direct sau indirect, pe langa functionari cu atributii in materia reconstituirii dreptului de proprietate pentru obtinerea mai multor bunuri imobile (terenuri si cladiri).

Documentele din dosar releva ca un prim obiectiv l-a reprezentat reconstituirea dreptului de proprietate asupra unui teren forestier de aproximativ 30.000 de hectare situat pe raza orasului Brosteni, jud. Suceava. Ei ar fi facut demersuri si ar fi incercat sa capaciteze Comisia locala de fond funciar Brosteni sa se pronunte favorabil asupra unei cereri mai vechi formulate de Paul-Philippe fapte in derulare stopate.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

3 VIDEO Interlopul Armin Bitzy i-a luat gâtul cămătarului Gabi „Șef" în fața unor copii care se jucau

4 Așa o fi?

5 Uite o chestie interesantă despre patronul Digi