Probleme sexuale ale bărbaţilor cauzate de TELEFONUL MOBIL

Probleme sexuale ale bărbaţilor cauzate de TELEFONUL MOBIL

Conform unui studiu aparut in revista "Central European Journal of Urology", expertii au facut studiul pe 30 de barbati, scrie digitaltrends.com , citat de ziare.com. 20 dintre ei sufereau de disfunctie erectila de cel putin sase luni, ceilalti neavand asemenea probleme de natura sexuala.

Toti au completat un chestionar elaborat de specialistii germani, care continea si intrebari referitoare la folosirea telefonului mobil. Ei au dorit sa stie cat de mult timp tin barbatii acest dispozitiv in modul de asteptare, in fiecare zi, si daca folosesc alte aparate ce emit unde radio, asa cum sunt, de exemplu, laptopurile.

Barbatii cu probleme sexuale obisnuiau sa vorbeasca mai mult timp la telefon, in fiecare saptamana. In cazul lor, timpul total era de 17,6 ore, fata de 12,5 ore, atat cat vorbeau persoanele care nu aveau astfel de probleme. De asemenea, cei din prima categorie tineau telefonul la ei mai mult timp saptamanal (4,4 ore fata de 1,8 ore).

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante