Procurorii au extins cercetările în dosarul lui Iulian Bădescu pentru fapte incompatibile cu funcția (surse)

Procurorii au extins cercetările în dosarul lui Iulian Bădescu pentru fapte incompatibile cu funcția (surse)

Procurorii DNA Ploiești au extins cercetările în dosarul fostului primar al Ploieștiului Iulian Bădescu și pentru fapte incompatibile cu funcția, care ar fi fost săvârșite în perioada 2008 - 2012, când acesta era senator. Surse judiciare au declarat că ancheta în dosarul de abuz în serviciu al fostului primar a fost extinsă și pentru fapte care au fost comise în perioada în care acesta a fost parlamentar.

Procurorii solicită prelungirea măsurii arestului preventiv luate față de Iulian Bădescu, dosarul aflându-se pe rolul ÎCCJ, în contextul în care cercetările vizează acum fapte din perioada în care acesta era senator.

Iulian Bădescu a fost arestat preventiv la începutul lunii martie pentru abuz în serviciu și luare de mită în legătură cu premierea din bugetul local a echipei de fotbal Petrolul Ploiești.

La câteva zile după ce a fost arestat, Bădescu și-a dat demisia din funcția de primar, dar și din toate funcțiile politice pe care le deținea în PSD. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro