Procurorii cercetează conflictul dintre polițiști locali din sectorul 1 și un grup de tineri

Procurorii cercetează conflictul dintre polițiști locali din sectorul 1 și un grup de tineri

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 1 fac cercetări în cazul conflictului dintre polițiști locali din sectorul 1 și un grup de tineri, ce a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe strada Arthur Verona din București, au declarat luni, pentru AGERPRES, reprezentanți ai Poliției Capitalei.

Potrivit acestora, duminica trecută, în jurul orei 1,00, Poliția Capitalei a primit un apel la 112, în care se reclama un conflict între mai mulți tineri și agenți de la Poliția Locală, iar din primele date a reieșit faptul că polițiștii locali ar fi oprit un grup de tineri să îi legitimeze.

"A avut loc un schimb de replici un pic mai dure referitor la modul în care tinerii nu au dorit să se legitimeze. Unul dintre agenți declară că ar fi fost lovit la nivelul capului cu o sticlă, de asemenea, unul dintre tineri afirmă că s-ar fi folosit armamentul din dotarea Poliției Locale împotriva sa cu precizarea că agenții locali nu au în dotare pistoale letale, ci din acelea cu încărcătură cu bile de cauciuc. Au fost conduși la sediul Secției 1 Poliție, unde s-au făcut audierile, iar la Spitalul Floreasca li s-au acordat îngrijiri medicale", au declarat sursele citate.

Conform acestora, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 1 fac cercetări pentru a se stabili dacă se întrunesc elementele constitutive ale infracțiunilor de ultraj și abuz în serviciu, iar pistoalele din dotarea polițiștilor locali au fost ridicate pentru a fi expertizate.

Un polițist local a fost lovit cu o sticlă în cap de un bărbat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe strada Arthur Verona, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Primăriei sectorului 1, Alexandru Ichim.

"Un echipaj de la Poliție a interceptat un grup de persoane în stare de ebrietate. Una dintre persoane a aruncat cu o sticlă în capul polițistului, apoi persoana respectivă a fost imobilizată și dusă la secție", a spus Ichim. Potrivit acestuia, atât polițistul, cât și bărbatul au suferit ușoare leziuni. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…