Procurorii DNA au descins la Clinica de Oncologie a SCJ Mureș, în dosarul corupției din domeniul farmaceutic

Procurorii DNA au descins la Clinica de Oncologie a SCJ Mureș, în dosarul corupției din domeniul farmaceutic

Procurorii DNA au descins, marți, la Clinica de Oncologie a Spitalului Clinic Județean (SCJ) Mureș pentru a ridica o serie de documente în dosarul corupției din domeniul farmaceutic, care vizează o serie de cazuri din București și județele Ilfov, Sibiu, Mureș, Sălaj, Cluj, Bistrița-Năsăud și Timiș.

Conducerea SCJ Mureș a refuzat să ofere detalii cu privire la ce anume caută procurorii DNA la Clinica de Oncologie din Târgu Mureș, invocând faptul că nu i s-ar fi adus la cunoștință.

Descinderile se efectuează în baza unui mandat emis de instanța de judecată, care trebuie prezentat în momentul percheziției.

Surse din cadrul SCJ Mureș susțin însă că o serie de medici ai Clinicii de Oncologie din Târgu Mureș ar fi suspectați de fapte de corupție, în sensul că se bănuiește că ar fi prescris medicamente mai scumpe pentru bolnavii de cancer, pe care anumite firme le distribuiau, iar în schimbul acestor prescrieri ar fi primi comisioane sau li s-ar fi achitat cheltuielile pentru participarea la diverse simpozioane și congrese internaționale.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...