Protest la Ministerul Finanţelor

Protest la Ministerul Finanţelor

Federatia Nationala a Sindicatelor din Industria Alimentara a organizat vineri dimineata un protest de amploare in fata Ministerului de Finante unde este asteptata delegatia FMI. Acestia cer reducerea TVA la produsele din carne, masura care le-a fost promisa de Guvern.

Presedintele federatiei sindicale, Dragos Frumosu, sustine ca industria carnii este in pericol de colaps si ca angajatii risca sa isi piarda locurile de munca daca aceasta masura a reducerii TVA-ului nu va fi adoptata.

"Ne-au promis ca vor scade TVA si la carne dupa succesul avut de aceasta masura in cazul painii, dar in ultima perioada am auzit ca abia la mijlocul anului viitor se va discuta. Noi vrem la 1 ianuarie 2015 sa avem TVA de 5% la carne pentru ca vrem sa ne pastram locurile de munca.

Industria carnii e in pericol acum. La inceputul anului viitor vom iesi in strada din nou daca nu se adopta aceasta masura si nu vom pleca pana nu ne atingem acest scop", a spus Dragos Frumosu la Antena 3.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...