Protestatarii s-au întors în Piața Universității

Protestatarii s-au întors în Piața Universității

Cele aproximativ 100 de persoane, majoritatea tineri, care au plecat spre Clubul Colectiv pentru a aprinde o lumânare în memoria victimelor tragicului eveniment care s-a petrecut acolo în urmă cu o lună, s-au întors în Piața Universității. Ei au fost direcționați de jandarmi pe trotuar, pentru a nu bloca circulația în zonă, la această oră traficul fiind destul de aglomerat.

ORA 19.59 Peste 100 de persoane la un marș de protest pe traseul Piața Universității — Clubul Colectiv

Mai mulți cetățeni, majoritatea tineri, s-au adunat începând de marți după-amiază, în Piața Universității, unde au scandat mai multe lozinci, legate de sărbătoarea de 1 decembrie, fără să-i uite și pe cei care și-au pierdut viața în tragicul accident de la Clubul Colectiv.

La început au fost câteva zeci de oameni, dar la lăsarea serii numărul acestora ajuns la aproximativ 150, au spus pentru AGERPRES oficiali ai Jandarmeriei Capitalei.

Potrivit surselor citate, grupul de oameni a plecat spre Clubul Colectiv, pentru a aprinde o lumânare în memoria tinerilor care au decedat. Pe bannerele purtate de aceștia se puteau citi mesaje privind necesitatea eradicării corupției și reformării clasei politice: "Manifest anticorupție", "Jos cu mafia politică", "Singura soluție, încă o revoluție".

Jandarmeria monitorizează desfășurarea acțiunii acestor persoane, până în prezent nefiind nevoie de nicio intervenție, manifestarea desfășurându-se pașnic.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale