Protestatarul de pe sediul CSM s-a urcat, vineri, pe Casa Radio

Protestatarul de pe sediul CSM s-a urcat, vineri, pe Casa Radio

Un bărbat s-a urcat, vineri, pe clădirea cunoscută sub numele de Casa Radio, pentru a protesta față de o serie de acțiuni din justiție pe care le consideră nedrepte, a informat, pentru AGERPRES, Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

"Este un protest, nu o amenințare că se aruncă de pe clădire. Este același bărbat care s-a urcat pe sediul CSM la începutul lunii iunie. La fața locului se află echipajul de poliție de la Secția 3", a precizat Ghebaur.

Oficialii ISU București au anunțat că la fața locului se află o autoscară.

Pe 2 iunie, bărbatul, care este un protestatar cunoscut, s-a urcat pe clădirea CSM și flutura un drapel, solicitând demisia procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, și a șefei ÎCCJ, Livia Stanciu. Inițial, el a fost însoțit de alte persoane care au cerut ''dreptate pentru Mariana Rarinca".

În 21 mai, Mariana Rarinca, femeia acuzată de DNA că a șantajat-o pe șefa Instanței Supreme, Livia Stanciu, a fost achitată de judecătorii de la Curtea de Apel București, decizia fiind definitivă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Se coace debarcarea? / Un înalt oficial de la Kremlin ar fi contactat spionajul occidental şi s-ar fi oferit să ajute la oprirea războiului d…

2 Fost şef al spionajului rusesc, reţinut în timp ce încerca să se alăture trupelor ruseşti din Herson

3 Noi amănunte despre puciul de la Kremlin. Putin răscolește după trădători...

4 Probleme în paradis? Ce dezvăluiri face Vitali Klitschko

5 Foarte interesante amănunte!