Protestatarul de pe sediul CSM s-a urcat, vineri, pe Casa Radio

Protestatarul de pe sediul CSM s-a urcat, vineri, pe Casa Radio

Un bărbat s-a urcat, vineri, pe clădirea cunoscută sub numele de Casa Radio, pentru a protesta față de o serie de acțiuni din justiție pe care le consideră nedrepte, a informat, pentru AGERPRES, Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

"Este un protest, nu o amenințare că se aruncă de pe clădire. Este același bărbat care s-a urcat pe sediul CSM la începutul lunii iunie. La fața locului se află echipajul de poliție de la Secția 3", a precizat Ghebaur.

Oficialii ISU București au anunțat că la fața locului se află o autoscară.

Pe 2 iunie, bărbatul, care este un protestatar cunoscut, s-a urcat pe clădirea CSM și flutura un drapel, solicitând demisia procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, și a șefei ÎCCJ, Livia Stanciu. Inițial, el a fost însoțit de alte persoane care au cerut ''dreptate pentru Mariana Rarinca".

În 21 mai, Mariana Rarinca, femeia acuzată de DNA că a șantajat-o pe șefa Instanței Supreme, Livia Stanciu, a fost achitată de judecătorii de la Curtea de Apel București, decizia fiind definitivă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...