Raluca Turcan (PNL): Declarațiile ministrului Rus sunt o lovitură pentru premierul Ponta

Raluca Turcan (PNL): Declarațiile ministrului Rus sunt o lovitură pentru premierul Ponta

Vicepreședintele PNL, deputatul Raluca Turcan, consideră declarațiile ministrului Ioan Rus o "lovitură" pentru premierul Victor Ponta.

"Ioan Rus tocmai i-a aplicat o lovitură directă lui Victor Ponta. Ceea ce a spus e o jignire dură și cinică la adresa românilor care nu votează PSD. Arată că PSD îi disprețuiește pe toți cei pe care nu îi poate cumpăra cu un kilogram de mălai. E o sfidare la adresa celor care nu au avut o șansă în țara aceasta, din cauza unora ca Iliescu, Năsatse sau Ponta. Ioan Rus tocmai a adus cea mai bună dovadă că acest guvern trebuie să cadă. Victor Ponta nu a pierdut alegerile din alt motiv decât lipsa evidentă, clară și limpede că nu respectă drepturile fundamentale ale românilor. Când un partid disprețuiește propriul popor, acel partid trebuie înlăturat de la putere", a declarat Raluca Turcan.

Ea consideră că "Ioan Rus a confirmat moțiunea PNL și este ca un camicaze care s-a detonat în casa PSD", întrebându-se, totodată, dacă acesta "a vorbit inconștient sau cu un scop: să-l înlăture pe Ponta?".

''România are 3 milioane de oameni să zicem, din forța activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betoniști, fierari și așa mai departe. Lucrează în construcții, autostrăzi prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăștia, copiii se fac golani acasă și nevastă-sa curvă. De 700 de euro, vin acasă jumătate'', a afirmat miercuri seară, într-o emisiune tv, ministrul Ioan Rus.

Ulterior, el a transmis un comunicat de presă în care și-a cerut scuze și a susținut că formularea folosită este o ''generalizare artistică, o licență''. Joi, el a declarat că ar putea să-i ceară premierului Victor Ponta să-i accepte demisia.

"Eu am de rezolvat câteva chestiuni și am să cer eventual chiar prim-ministrului să îmi accepte demisia. Ce să zic altceva... Deci eu am făcut o declarație în sens pozitiv. Dacă a ieșit prost sau foarte prost, pentru toți cei care se simt jigniți îmi cer scuze. De aici încolo să vedem ce e de făcut", a afirmat Rus, la Antena 3. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?