RATB modifică, începând de luni, circulația mijloacelor de transport public în zona Piața Presei

Circulația mijloacelor de transport public în zona Piața Presei va fi modificată începând de luni, 4 mai, în vederea continuării lucrărilor la pasajul din zonă, a anunțat, joi, într-un comunicat de presă, Regia Autonomă de Transport București /RATB/. Traficul rutier pe Bulevardul Mărăști, sensul spre Bd. Expoziției, tronsonul cuprins între Piața Presei și Bd. Expoziției, va fi restricționat în perioada 4-25 mai, iar transportul public în zonă va fi reorganizat, după cum urmează: accesul autobuzelor liniilor 149, 261, 304 și 449 în terminalul ,,Piața Presei' se va realiza de la rondul Piața Presei, prin șoseaua Kiseleff, Str. Alexandru Constantinescu, Bd. Mărăști, Bd. Expoziției, iar celălalt sens nu se modifică.

De asemenea, autobuzele liniei 780 vor circula pe sens ,,Gara Basarab', de la rondul Piața Presei, prin șos. Kiseleff, Str. Alexandru Constantinescu, Bd. Ion Mihalache, Calea Griviței, apoi pe traseul actual. Și în acest caz, pe sensul de întoarcere traseul nu se modifică.

Potrivit RATB, autobuzele liniilor 149, 261 și 304 vor efectua opriri și în stațiile ,,Muzeul Satului', comun cu cele ale liniilor 131, 205, 331, respectiv ,,Arcul de Triumf' și ,,Institutul Agronomic', comun cu cele ale liniei 330. Pe traseul modificat, autobuzele liniilor 449 și 780 nu vor efectua stații intermediare. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Sondaje PSD cu erori mari și facturi uriașe

2 Lista completă a jurnaliștilor și analiștilor care-i vor pune întrebări lui Klaus Iohannis la dezbaterea de ma…

3 Cum susținea Viorica Dăncilă în PE adoptarea Ordonanței 13 care-l salva pe Dragnea

4 Ce e asta? Astăzi este ziua Olguței, cumva?

5 Rareș Bogdan / Dezbaterea lui Iohannis va fi pe model american. Ne așteptăm ca audiența să fie de peste 7 milio…

recomandări

Te ia DNA: Mihali Gavril

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trucurile astea cu cărți sfidează gravitația