Revelioanele exotice, alese de peste 3000 de români. Unde vor merge şi cât vor cheltui turiştii români

Revelioanele exotice, alese de peste 3000 de români. Unde vor merge şi cât vor cheltui turiştii români

Peste 3.000 de români, mai mulţi faţă de anii trecuţi, vor pleca în acest an în revelioane exotice, în destinaţii ca Maldive, Thailanda, Mauritius, Seychelles, Republica Dominicană, Hong Kong, Las Vegas, Africa de Sud, unde vor cheltui, în medie, circa 2.500 euro de persoană, potrivit Paralela 45.

Revelioanele exotice, alese de peste 3000 de români. Unde vor merge şi cât vor cheltui turiştii români (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În acest an, potrivit cererilor, estimăm că vor pleca în revelioane exotice peste 3.000 de români, număr în creştere faţă de anii trecuţi. Oamenii au prins gustul acestor revelioane şi au început să ştie de ele", a declarat agenţiei MEDIAFAX Alin Burcea, proprietarul Paralela 45, una dintre cele mai mari agenţii de turism din România.

Printre destinaţiile exotice care vor atrage de revelion şi turişti români se numără Maldive, Thailanda, Mauritius, Seychelles, Republica Dominicană, Hong Kong, Las Vegas şi Africa de Sud.

"Preţul de persoană pentru un astfel de revelion este, în medie, de peste 2.500 de euro, incluzând asigurări, transport, transferuri, cazare şi masă. Preţurile revelioanelor exotice nu sunt nici în creştere, nici în scădere", a mai spus Burcea.

În ultimii ani, a adăugat şeful Paralela 45, din ce în ce mai mulţi turişti cu venituri ridicate preferă pentru Revelion fie vacanţele cu mult soare şi relaxare pe insule exotice, cum sunt Maldive, Mauritius, Bali şi Republica Dominicană, fie circuitele în care îmbină şi aspectul cultural, precum cele în Thailanda, Mexic sau Cuba.

Paralela 45 a scos recent pe piaţă primul charter pentru revelion, spre Maldive, şi estimează că aceasta va fi cea mai vândută destinaţie exotică pentru Revelionul 2015, ocupându-se deja 30% din capacitatea avionului.

"Suntem primii care au organizat şi au scos pe piaţă un charter de revelion şi printre primii care au început să vândă deja revelioane. Am constatat că în ultimii ani revelioanele încep să fie rezervate încă din septembrie. Acum câţiva ani, rezervările începeau în octombrie, dar mai ales noiembrie", a mai spus Burcea.

Preţul unui pachet în Maldive începe de la aproximativ 4.000 de euro de persoană pentru 6 nopţi de cazare la hotel de 5 stele, cu masa, transferul şi biletul de avion incluse.

Pentru insulele Mauritius, ofertele pornesc de la 2.850 de euro de persoană pentru 8 nopţi de cazare la un hotel de 5 stele cu demipensiune, bilet de avion şi transferuri.

Cu un buget mai scăzut, turiştii pot vizita Mexicul şi Cuba, respectiv oraşele Cancun şi Havana, într-o excursie de 9 nopţi la hoteluri de 4 şi 5 stele, cu bilet de avion şi transferuri incluse, la preţuri începând de la 2.190 euro de persoană.

Cele mai accesibile vacanţe exotice de Revelion rămân Thailanda şi Republica Dominicană, unde un pachet de şapte nopţi, cu transport şi cazare la cinci stele, poate fi cumpărat şi cu 1.245 de euro de persoană.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

3 Ultimele informații certe

4 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?

5 Un imbecil sinistru! Aceasta este adevărata față a PSD! Niște grohăitori în cloaca de prostie pe care au între…