REZULTATE BACALAUREAT 2014 Arad: Doar 16 la sută dintre candidaţi au promovat în sesiunea de toamnă; la patru licee, niciunul

Puţin peste 16 la sută dintre candidaţii din Arad au promovat bacalaureatul de toamnă înainte de contestaţii, conform rezultatelor afişate duminică de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ), în timp ce la patru licee niciun candidat nu a obţinut media de trecere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

REZULTATE BACALAUREAT 2014 Arad: Doar 16 la sută dintre candidaţi au promovat în sesiunea de toamnă; la patru licee, niciunul (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit ISJ Arad, la examenul de bacalaureat din sesiunea august - septembrie au fost înscrişi 1.415 candidaţi, 1.012 din promoţia curentă şi 403 din promoţii anterioare. S-au prezentat la probe 1.097 candidaţi, iar dintre aceştia doar 180 au obţinut media de promovare. Astfel, procentul de promovabilitate în judeţ înainte de contestaţii este de 16.41.

Liceul Special ”Sfânta Maria” Arad are rată de promovare de sută la sută, iar următorul clasat este Colegiul Naţional ”Vasile Goldiş”, cu 64,29 la sută dintre candidaţi promovaţi.

În total, 17 licee din judeţ au obţinut procent de promovare peste medie. Pe de altă parte, la patru licee nu a promovat niciun candidat, şi anume Liceul Tehnologic ”Sava Brancovici” Ineu, Liceul Tehnologic ”Vasile Juncu” Miniş, Liceul Tehnologic Vinga şi Liceul ”Sever Bocu” Lipova.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Imagini șocante la New York, cu mașinile NYPD intrând în protestatari

2 12 state au activat Garda Națională din cauza revoltelor care s-au extins pe întreg teritoriul american

3 Vânzători de țară! / PSD refuză să aprobe rapoartele SRI în Parlament ca să nu afle românii despre extremismul e…

4 Economia Suediei, țara cu cea mai controversată politică anticoronavirus, a crescut în primul trimestru

5 Procurorii din Bulgaria au găsit în timpul unei percheziții la un ministru o listă cu patroni de presă și afac…

recomandări

Te ia DNA: Sorin Tilihoi

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Inspirație de weekend