REZULTATE BACALAUREAT 2014 Arad: Doar 16 la sută dintre candidaţi au promovat în sesiunea de toamnă; la patru licee, niciunul

REZULTATE BACALAUREAT 2014 Arad: Doar 16 la sută dintre candidaţi au promovat în sesiunea de toamnă; la patru licee, niciunul

Puţin peste 16 la sută dintre candidaţii din Arad au promovat bacalaureatul de toamnă înainte de contestaţii, conform rezultatelor afişate duminică de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ), în timp ce la patru licee niciun candidat nu a obţinut media de trecere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

REZULTATE BACALAUREAT 2014 Arad: Doar 16 la sută dintre candidaţi au promovat în sesiunea de toamnă; la patru licee, niciunul (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit ISJ Arad, la examenul de bacalaureat din sesiunea august - septembrie au fost înscrişi 1.415 candidaţi, 1.012 din promoţia curentă şi 403 din promoţii anterioare. S-au prezentat la probe 1.097 candidaţi, iar dintre aceştia doar 180 au obţinut media de promovare. Astfel, procentul de promovabilitate în judeţ înainte de contestaţii este de 16.41.

Liceul Special ”Sfânta Maria” Arad are rată de promovare de sută la sută, iar următorul clasat este Colegiul Naţional ”Vasile Goldiş”, cu 64,29 la sută dintre candidaţi promovaţi.

În total, 17 licee din judeţ au obţinut procent de promovare peste medie. Pe de altă parte, la patru licee nu a promovat niciun candidat, şi anume Liceul Tehnologic ”Sava Brancovici” Ineu, Liceul Tehnologic ”Vasile Juncu” Miniş, Liceul Tehnologic Vinga şi Liceul ”Sever Bocu” Lipova.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

3 CULISE Cum arată schema viitoarei conduceri PNL. Dacă va câștiga Cîțu

4 Așa o fi?

5 „Era ca un card de credit viu” / O adolescentă din România, salvată din ghearele unor animale care o vindeau în …