Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

REZULTATE BACALAUREAT 2014 Brăila: Mai puţin de o treime dintre candidaţii la sesiunea a doua au promovat

Mai puţin de o treime dintre candidaţii la sesiunea de toamnă a bacalaureatului din judeţul Brăila au promovat examenul, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean apreciind că rezultatul ”este unul normal”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

REZULTATE BACALAUREAT 2014 Brăila: Mai puţin de o treime dintre candidaţii la sesiunea a doua au promovat (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Potrivit inspectorului general al ISJ Brăila, Iulian Danielescu, procentul de promovare la sesiunea de toamnă a bacalaureatului a fost de 30, 41, din seria curentă promovând 29, 01 la sută dintre candidaţi, iar din seriile anterioare 33, 17 la sută.

”Consider că rezultatul pentru sesiunea de toamnă este normal. Acest procent, ţinând cont că acum s-au prezentat doar corigenţii şi cei care nu au promovat sesiile anterioare, este bun. Am înţeles că este peste media naţională, deci înseamnă că elevii din Brăila s-au pregătit cu simţ de răspundere pentru acest examen, oricum, nu ne gândim la un rezultat mai bun când vine vorba despre sesiunea de toamnă a bacalaureatului. Vom analiza rezultatele pe toate unităţile de învăţământ liceal şi în funcţie de rezultatele analizei vom lua măsuri în următorul an şcolar. E un rezultat normal pentru examenul de toamnă”, a declarat pentru MEDIAFAX şeful ISJ Brăila, Iulian Danielescu.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ZVON / Dragnea și Vâlcov participau doar la discuții unde comisionul sărea de 10 milioane de euro! Ce rol avea ț…

2 Rechizitoriu DNA / Schema ingenioasă prin care „nașul” Mircea Sandu ar fi luat o șpagă de 200.000 de euro de la …

3 BREAKING A apărut a patra femeie, o tânără care susține că a fost violată de Gheorghe Dincă / DIICOT spune că nu…

4 Faceți diferența! Bulgaria cumpără F-16 de ultimă generație, de trei ori mai scumpe decât cele cumpărate de Ro…

5 Semnele de întrebare în comportamentul INML în cazul testului ADN asupra rămășițelor găsite în pădurea de lâng…

recomandări

Te ia DNA: Danut Groza

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum se fabrică manual o sticlă din nisip la peste 1000 de grade