REZULTATE BACALAUREAT 2014 Brăila: Mai puţin de o treime dintre candidaţii la sesiunea a doua au promovat

REZULTATE BACALAUREAT 2014 Brăila: Mai puţin de o treime dintre candidaţii la sesiunea a doua au promovat

Mai puţin de o treime dintre candidaţii la sesiunea de toamnă a bacalaureatului din judeţul Brăila au promovat examenul, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean apreciind că rezultatul ”este unul normal”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

REZULTATE BACALAUREAT 2014 Brăila: Mai puţin de o treime dintre candidaţii la sesiunea a doua au promovat (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Potrivit inspectorului general al ISJ Brăila, Iulian Danielescu, procentul de promovare la sesiunea de toamnă a bacalaureatului a fost de 30, 41, din seria curentă promovând 29, 01 la sută dintre candidaţi, iar din seriile anterioare 33, 17 la sută.

”Consider că rezultatul pentru sesiunea de toamnă este normal. Acest procent, ţinând cont că acum s-au prezentat doar corigenţii şi cei care nu au promovat sesiile anterioare, este bun. Am înţeles că este peste media naţională, deci înseamnă că elevii din Brăila s-au pregătit cu simţ de răspundere pentru acest examen, oricum, nu ne gândim la un rezultat mai bun când vine vorba despre sesiunea de toamnă a bacalaureatului. Vom analiza rezultatele pe toate unităţile de învăţământ liceal şi în funcţie de rezultatele analizei vom lua măsuri în următorul an şcolar. E un rezultat normal pentru examenul de toamnă”, a declarat pentru MEDIAFAX şeful ISJ Brăila, Iulian Danielescu.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 VIDEO Actorul PSD George Ivaşcu, noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România

3 Așa e!

4 Ce avere ar avea în realitate Gigi Becali. Dumitru Dragomir face dezvăluiri

5 „Acolo sunt mulți rechini cu diverse interese” / Noi dezvăluiri din interiorul Ministerului Sănătății