REZULTATE BACALAUREAT 2014 Mureş: Mai puţin de o treime dintre candidaţi au promovat sesiunea de toamnă

REZULTATE BACALAUREAT 2014 Mureş: Mai puţin de o treime dintre candidaţi au promovat sesiunea de toamnă

Mai puţin de o treime dintre candidaţii care au susţinut sesiunea de toamnă a bacalaureatului în judeţul Mureş au promovat examenul, obţinând note peste 5 şi media generală peste 6, potrivit inspectorului şcolar general adjunct, Illes Ildiko.

REZULTATE BACALAUREAT 2014 Mureş: Mai puţin de o treime dintre candidaţi au promovat sesiunea de toamnă (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

Potrivit inspectorului şcolar general adjunct, preşedintele comisiei judeţene de bacalaureat, Illes Ildiko, la sesiunea de toamnă din acest an a examenului s-au înscris 1.602 candidaţi, din care s-au prezentat 1.329, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Şapte candidaţi au fost eliminaţi din examen, pentru copiere, la prima şi ultima probă.

“Procentul de promovaţi este de 31,15 la sută înainte de contestaţii. Avem 414 candidaţi declaraţi admişi, dintre care 334 cu medii între 6 şi 7, 72 cu medii între 7 şi 8 şi opt cu medii între 8 şi 9. Cu medii mai mari, nu avem. Contestaţiile se pot depune luni, între orele 12 şi 16”, a spus Illes.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...