Românca ucisă la Florenţa va fi înmormântată în Italia, potrivit agenţiei ANSA

Românca ucisă la Florenţa va fi înmormântată în Italia, potrivit agenţiei ANSA

Autorităţile italiene au stabilit că tânăra din România poate fi înmormântată în regiunea Campania, unde locuiesc mama şi sora victimei, potrivit agenţiei ANSA, citată de Mediafax.

Mama româncei a luat legătura cu autorităţile din Florenţa şi urmează să preia sicriul cu corpul neînsufleţit al româncei.

„Vom organiza o ceremonie funebră în Florenţa, iar autorităţile vor suporta cheltuielile”, a declarat joi chestorul-şef al oraşului, Raffaele Micillo, după o întrevedere cu consulul general al României.

„În cursul întâlnirii, am vorbit despre problema ajutării familiei acestei tinere. (...) Din raţiuni umanitare, comunitatea florentină intenţionează să arate solidaritate cu această fată, cu familia ei şi cu întreaga comunitate a imigranţilor români”, a adăugat oficialul italian.

Autopsia a stabilit că Andreea Cristina Zamfir a murit din cauza unei hemoragii interne care a fost provocată de actele de tortură la care a fost supusă. Aceasta a fost găsit sub un pod la periferia oraşului italian Florenţa, cadavrul său fiind legat cu bandă adezivă de o barieră.

Autorităţile italiene suspectează că românca a fost victima unui criminal în serie. Tânăra avea doi copii cu vârste de trei şi respectiv un an, care se aflau în grija bunicilor din partea tatălui la Drobeta Turnu Severin.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 „Da, am făcut-o la ei în cabină!” / Dezvăluirea intimă a unei stewardese. Ce le arăta piloților în timpul zborului

3 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?

4 VIDEO Ați văzut faza asta cu „cerbera” fraților Tate?

5 Citiți și voi ce se scrie în presa turcă despre războiul din Ucraina...