România importă, prin Unifarm, din Bulgaria vaccin antitetanos și antirabic (surse)

România importă, prin Unifarm, din Bulgaria vaccin antitetanos și antirabic (surse)

România importă vaccin antitetanos și antirabic, prin Unifarm, de la un producător din Bulgaria, au declarat miercuri, pentru AGERPRES, surse din Ministerul Sănătății. Potrivit sursei citate, cele două vaccinuri sunt aduse în România de către Unifarm prin procedura de nevoi speciale.

"S-a găsit soluția ca vaccinul antitetanos și vaccinul antirabic să se aducă în România de către distribuitorul național Unifarm de la un producător din Bulgaria, iar unitățile sanitare fac acum comandă de la Unifarm și li se aduce vaccinul", au explicat aceleași surse, care au precizat că Unifarm are deja cele două vaccinuri.

Anul trecut România și-a aliniat prețurile la nivelul minim din UE, iar unii producători nu au mai dorit să livreze aceste vaccinuri întrucât nu au mai fost interesate de prețul pe care România îl putea oferi.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...