Șapte polițiști și doi medici au fost arestați pentru 30 de zile

Șapte polițiști și doi medici au fost arestați pentru 30 de zile

Șapte polițiști, printre care și adjunctul Poliției Rutiere din București, Daniel Piștea, au fost arestați preventiv, pentru 30 de zile, vineri seară, pentru că ar fi vrut să mușamalizeze un accident.

Totodată, doi medici au fost arestați în acest caz. Aceștia sunt acuzați de abuz în serviciu și favorizarea infractorului.

Mai exact, este vorba despre un accident rutier care a avut loc, în urmă cu câteva săptămâni. Autorul accidentului, polițist de la Brigada Rutieră, s-ar fi înțeles să mușamalizeze cazul împreună cu alți trei polițiști de la Brigada Rutieră, printre care și adjunctul acestei structuri, Daniel Piștea, precum și cu alți patru polițiști de la Secția 2, printre care și șeful secției.

Astfel, potrivit unor surse, femeia rănită în urma accidentului ar fi fost dusă la spital sub pretextul unui accident de muncă. Victima ar fi suferit, apoi, o intervenție chirugicală, iar când starea sa s-a ameliorat, femeia a depus o plângere.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro