Sebastian Ghiță contestă în instanță controlul judiciar

Sebastian Ghiță contestă în instanță controlul judiciar

Deputatul Sebastian Ghiță s-a prezentat marți dimineața, la Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru a participa la procesul în care contestă măsura controlului judiciar dispusă împotriva lui de procurorii DNA, în dosarul în care este cercetat și Iulian Herțanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Procurorii DNA Ploiești au dispus săptămâna trecută începerea urmăririi penale sub control judiciar față de Sebastian Ghiță și deputatul Vlad Cosma sub aspectul săvârșirii infracțiunii de sprijinire a unui grup infracțional organizat, iar față de președintele CJ Prahova, Mircea Cosma, pentru săvârșirea infracțiunii de sprijinire a unui grup infracțional organizat și pentru folosirea influenței sau autorității în scopul obținerii, pentru sine sau pentru alții, de bani, bunuri sau foloase necuvenite.

În același dosar, Iulian Herțanu, cumnatul premierului Victor Ponta, și omul de afaceri Vladimir Răzvan Ciorbă au fost arestați preventiv. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”