Șefii DNA, DIICOT și procurorul general s-au întâlnit cu directorul FBI

Șefii DNA, DIICOT și procurorul general s-au întâlnit cu directorul FBI

Directorul FBI, James B. Comey Jr, a avut o întrevedere marți, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, cu procurorul general Tiberiu Nițu, procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, și cu Elena Giorgiana Hosu, procuror șef adjunct al DIICOT.

Foto: (c) Silviu MATEI / AGERPRES FOTO

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, în cadrul întâlnirii au fost abordate subiecte ce vizează cooperarea inter-instituțională, precum și proiectele comune aflate în derulare potrivit competențelor celor două structuri specializate.

La finalul întrevederii, directorul FBI a oferit Ioanei Albani, procuror șef al Serviciului de prevenire și combatere a criminalității informatice din cadrul DIICOT, o plachetă, în semn de recunoaștere a contribuției în combaterea criminalității informatice transfrontaliere.

În cursul zilei, directorul FBI a avut întâlniri cu președintele Klaus Johannis, premierul Victor Ponta, vicepremierul Gabriel Oprea și cu directorul SRI, Eduard Hellvig.

AGERPRES/(AS — autor: Eusebi Manolache, editor: Florin Marin)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro