Șeful IJP Botoșani, lăsat în libertate

Șeful IJP Botoșani, lăsat în libertate

Șeful Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani, comisarul șef Cristian Cucoreanu, a părăsit, marți după-amiază, sediul Serviciului teritorial Suceava al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), unde a fost audiat în legătură cu mai multe fapte asimilate celor de corupție. Cucoreanu a fost ridicat, marți dimineață, de la sediul IJP Botoșani, în urma a șapte percheziții efectuate de procurorii DNA în tot atâtea birouri. El este suspectat că ar fi favorizat mai mulți ofițeri să promoveze pe funcții de conducere sau execuție, în detrimentul altor angajați ai instituției.

Surse din DNA susțin că șeful Poliției și-a îndeplinit defectuos atribuțiile de serviciu în legătură cu organizarea de concursuri privind promovarea în funcții de execuție și de conducere la nivelul unor servicii din cadrul IJP, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, dar și Serviciul Cazier și Evidență Operativă.

O a doua persoană ridicată de procurorii DNA este șeful Serviciului resurse umane, comisarul șef Adrian Osolinschi, în cazul căruia nu a fost dispusă, deocamdată, nicio măsură. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!

4 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...

5 „Am decis să încercăm din nou”