Şeful Jandarmeriei Române şi alţi cinci ofiţeri, decoraţi pentru minsiunile din Afganistan

Şeful Jandarmeriei Române şi alţi cinci ofiţeri, decoraţi pentru minsiunile din Afganistan

„În cadrul unei ceremonii care a avut loc vineri, 18 aprilie, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, şase militari jandarmi, care au participat la misiuni în Afganistan, au primit Ordinul Virtutea Militară, în semn de apreciere pentru profesionalismul, dăruirea şi curajul dovedite în teatrul de operaţii”, informează Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Potrivit sursei citate, generalul de brigadă Mircea Olaru a fost decorat cu Ordinul Virtutea Militară în grad de Mare Ofiţer cu însemn pentru militari, de război, locotenent-colonelul Gheorghe-Sebastian Cucoş a primit aceeaşi distincţie în grad de Comandor, iar căpitanul Ionel Chiţu a fost decorat cu Ordinul Virtutea Militară în grad de ofiţer.

De asemenea, au fost decoraţi cu Virtutea Militară în grad de Cavaler coloneii Valentin-Florin Indrieş, Ovidiu Vasilică şi Gheorghe Ionaşcu, acesta aflându-se, în prezent, în misiune la Kandahar.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?