Șeful Poliției Timiș și adjunctul său au fost REŢINUŢI de procurorii DNA

Șeful Poliției Timiș și adjunctul său au fost REŢINUŢI de procurorii DNA

Șeful Poliției județului Timiș și adjunctul său au fost reținuți luni seară de procurorii DNA.

Potrivit surselor judiciare, primarul oraşului Recaş, Teodor Pavel, le-a solicitat unor şefi de poliţie să interzică efectuarea de controale şi acţiuni pe linie rutieră, pe anumite drumuri, pentru a se evita sancţionarea cetăţenilor în perioada campaniei electorale prezidenţiale.

Şefii Poliţiei le-au cerut unor poliţişti din cadrul Poliţiei Recaş să nu îşi îndeplinească atribuţiile de serviciu şi le-au interzis efectuarea de controale rutiere pe DC. 147, DJ. 609E, precum şi pe străzile din interiorul localităţilor aflate pe raza de competenţă.

Primarul Teodor Pavel nu ar fi vrut sancţionarea cetăţenilor din Recaş pentru că dorea ca Victor Ponta, candidatul PSD, să câştige cu 51%.

Potrivit surselor, poliţiştii care nu se conformau urmau să fie mutaţi, schimbaţi, să li se desfiinţeze funcţia. Primarul ar fi solicitat inclusiv sprijin pe linie politică, apelând la Gelu Milutinovici şi alte persoane din conducerea prefecturii.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Imagini care dau fiori soldaților ruși

3 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

4 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....

5 Interesante amănunte...