Senatul va transmite CCR un punct de vedere cu privire la contestația PNL referitoare la hotărârea în cazul Șova

Conducerea Senatului a înaintat Comisiei juridice cererea prin care judecătorii Curții Constituționale solicită exprimarea unui punct de vedere cu privire la contestația PNL față de hotărârea referitoare la rezultatul votului exprimat în urma cererii DNA de încuviințare a reținerii și arestării preventive a senatorului Dan Șova. Senatorii juriști urmează să prezinte Biroului permanent al Senatului, până la 4 mai, un punct de vedere cu privire la sesizarea formulată de 46 de senatori liberali.

"Am primit din partea Curții Constituționale solicitarea de a prezenta un punct de vedere pentru termenul din 6 mai privind decizia care a fost atacată de colegii liberali și am înaintat-o Comisiei juridice, care pe 4 mai va prezenta Biroului permanent punctul de vedere care, eventual aprobat, va fi trimis Curții", a precizat vicepreședintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru, la finalul ședinței Biroului permanent al Senatului de luni.

Curtea Constituțională va judeca pe 6 mai contestația PNL privind hotărârea Senatului referitoare la rezultatul votului exprimat în urma cererii DNA de încuviințare a reținerii și arestării preventive a senatorului Dan Șova. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Porno-scandal de proporții în Parlamentul României

2 Rău a ajuns Armata Română...

3 ULTIMA ORĂ Un alt pesedist de frunte omorât de coronavirus!

4 Cinci șefi de la Romsilva Bacău au fost arestați după ce au luat un milion de euro mită de la o companie de ”î…

5 Firea minte cum respiră! Curentul o dă cu cracii-n sus pe moldoveancă!