Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui George Alexandru, depus la Nottara; Soția actorului: A fost un suflet minunat

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui George Alexandru, depus la Nottara; Soția actorului: A fost un suflet minunat

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului George Alexandru a fost depus luni, pentru câteva ore, în foaierul Teatrului Nottara, pentru ca cei care l-au iubit și apreciat să-i aducă un ultim omagiu. La căpătâiul actorului au venit pentru a-și lua rămas bun actorii Alexandru Repan, Cristian Șofron, Ada Navrot, Corina Dragomir, Laura Anghel, Dani Popescu, dar și Ivan Patzaichin.

Soția actorului, Manuela Alexandru, a creionat portretul omului George Alexandru. "A fost minunat. Un suflet minunat, un soț extraordinar de iubitor, un prieten iubitor, o veselie de om, sensibil", a spus Manuela Alexandru.

Ea a ținut să dezmintă informația potrivit căreia moartea lui George Alexandru ar fi fost suspectă, iar familia dorește o anchetă.

"Singura declarație pe care vreau să o dau este referitoare la știrea apărută pe un anumit post de televiziune cum că a fost o moarte suspectă și cum că familia ar dori o anchetă. Complet neadevărat. Vreau să spun în mod oficial: am fost tot timpul în spital, lângă soțul meu, doctorii au dat dovadă de un devotament incredibil, de un profesionalism desăvârșit, este un eveniment tragic, ca orice plecare a oricăruia dintre noi, nu e nimic senzațional, iar știrile false în astfel de momente arată neprofesionalismul celor care le fabrică. Mulțumiri personalului din spitalul Fundeni", a afirmat soția actorului.

La rândul său, managerul Teatrului Nottara, Marinela Țepuș, a declarat că prin decesul lui George Alexandru în teatru a rămas un gol pe care nu-l va acoperi nimeni.

"A plecat dintre noi unul dintre cei mai inteligenți, cei mai lucizi, cei mai caustici actori pe care i-a avut Nottara. A plecat dintre noi unul dintre oamenii sinceri și unul dintre actorii extrem de talentați ai acestui teatru. Vreau să spun că a rămas un gol pe care nu-l va acoperi nimeni. A plecat odată cu teatrul. Noi plecăm în exil și el a plecat la ceruri. Poate că de acolo ne va ajuta mai mult decât poate cineva să ne ajute acum, aici", a afirmat Marinela Țepuș.

În holul Teatrului Nottara, pe un ecran sunt proiectate imagini din spectacolele care l-au avut ca protagonist pe marele actor.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului George Alexandru va rămâne în foaierul Teatrului Nottara până la ora 14,00, urmând ca la ora 14,30 să fie înmormântat în cimitirul Ghencea 3 Militar.

Actorul George Alexandru a încetat din viață în noaptea de vineri spre sâmbătă la Spitalul Fundeni.

AGERPRES www.agerpres.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...